Wednesday, December 9

Ustaz Nga Kok Ming sudah POTONG ?

Memang dia musang berbulu ayam. Namun malang nya tuan punya reban masih mengelamun khayal. Hingga semua ayam habis dimakan pun, tuan reban masih bebal.

Masih ingat "ustaz" Nga Kok Ming ? Dia MP Taiping. Dia chavanist cina. Dia kristian dan antara mengamal agama kristian yang berdarjat "ulamak".

Pas mengangkat ulamak kristian ini menjadi "ustaz". Dia berceramah dipentas-pentas Pas. Dia membacakan beberapa potong ayat Al Quran. Ramai orang Pas yang terpesona. Nik Aziz pun turut sama terpesona.

Datuk Harussani, mufti Perak pula menyatakan bahawa tidak perlu untuk Nga membaca ayat Al Quran kalau dia tidak mahu beriman dengan Al Quran. Namun pandangan Harussani di tempelak oleh orang Pas.

Hari ini musang berbulu ayam itu dengan megahnya mempertikai kenapa kerajaan bina banyak masjid. Dia pertikaikan kenapa kerajaan belanja wang untuk bina masjid.

Memang dasar komunis. Inilah perangai seorang komunis yang membenci Islam. Orang seperti ini tidak perlu menjadi rakyat malaysia, jauh sekali untuk menjadi wakil rakyat.

Kalau inilah perangai pemimpin Dap komunis maka tidak hairan lah hembusan nyalaan api 13 mei semakin menyala. Jangan menyesal jika orang Islam mengambil jalan sendiri untuk mempertahankan agama mereka tatkala Islam semakin di perangi tanpa segan silu oleh pemimpin-pemimpin politik yang extreme kiri.

Kesabaran umat Islam ada batasnya. Dulu kuffar nak bina ladang babi moden. Kuffar nak haramkan azan. Kuffar nak mengkafirkan umat. Kuffar bagi bantuan kebajikan di tokong. Sekarang dia pertikai tempat kita beribadat.

Mereka lupa Perlembagaan Persekutuan. Mereka ketepikan undang-undang. Mereka cakap ikut rasa mereka. Mereka mahu menjajah kita. Mereka mahu menghumban kita. Mereka mahu terus menguji kita.

Tahap kesabaran kita semakin nipis !

2 comments:

Aiyyaa Nostladamus Kaa said...

heiyyaaa nga kor ming kaaaa?

mana atak potong. itu pas punya olang ciakap tatak payaa potong.

nijar cibai pon tatak potong.

niama chow hai punya nga kor ming. niama cibai punya nijar.

ZAFAN said...

Apa nak dikata..Keberanian dia membuak-buak diakibatkan dari kebodohan dan kebangangan Melayu PAS n PKR termasuk la ulamak depa sekali yang mengalami mental blok. Banda salah pun disokong. Bukan susah sangat nak fikir Nga buat semua tu sekadar nak dpt undi dan pengaruh. Bukan dia ada hati pun nak masuk Islam..