Thursday, January 14

ROAD SHOW LIWAT, cuma 150 hadir

Tahniah kepada AMK PKR yang akan menganjurkan road show LIWAT ke seluruh negeri. Malam tadi road show LIWAT ini bertamu di Negeri Selangor, negeri yang diperintah oleh pakatan rosak rakyat ini.

Di Selangor mereka berkampung di Bandar Sultan Sulaiman dalam Parlimen Kapar. Anda teka berapa ramai yang hadir ! Bukan 100,000. Bukan 10,000. Bukan 1,000. Ya betul lebih kurang 150 orang sahaja.

Penduduk Kapar dan Klang ini lebih kurang 800,000 orang, tapi bila yang datang itu cuma 150 orang sahaja, maka lekeh sangat lah AMK ini. Begitu lah kualiti kepimpinan AMK pusat dan AMK Selangor, tak ada siapa yang nak dengar ceramah mereka. Nak banding dengan zaman Ezam di era 1998-2003, jauh panggang dari api !

Rakyat juga sudah bosan ditipu dan dibohongi. Apatah lagi bila yang nak diterangkan itu isu LIWAT ANWAR IBRAHIM. Tak payah nak terang lah, rakyat dah tahu A hingga Z. Rakyat tahu bagaimana dia lari ke Kedutaan Turki. Rakyat tahu sudah berapa ramai anak muda menjadi mangsa LIWAT ANWAR IBRAHIM.

Rakyat sudah tahu berapa belas kali dia cuba tangguhkan kes dia. Rakyat sudah tahu berapa banyak permohonan yang ANWAR buat untuk buang kes LIWAT ini. Rakyat juga sudah tahu jelly jenis apa yang ANWAR guna untuk balun mangsanya, lihat iklan parpukari/ . Yang terbaru pulak dia nak heret mahkamah syariah dalam skandal LIWAT nya ini.

Rakyat sudah boleh baca gerak geri ANWAR yang kaki bohong ini. Lebih muak lagi apabila dia juga mengajar AMK untuk berbohong macam dia. ANWAR lupa rakyat lebih cerdik sekarang ! AMK akan tenggelam dengan labu labi nya.

Masih ingat lagi pepatah orang tua-tua, Siakap senohong gelama ikan duri .......

8 comments:

Arif Omar said...

yang pergi dengar pun semua orang AMK yang kepalanya seperti Shamsul si botak bodoh tu

GOMO said...

salam bro...150 orang je hadir? hua hua hua...yang lain pi mana? TIDOR ka? atau tengah kenyang balun wang rakyat yang kerajaan pakatan memerintah?

jahanam anwar al juburi..ha ha ha

matrengganu said...

Para penyokong Al Juburi..apa lagi tunggu.Pegi la ramai2 dengar taklimat macamana nak jadi peliwat professional. Lepas tu boleh tubuh parti baru..Parti Liwat Antarabangsa. Sape presidennya? Orang tu laaaa...tak kan tak kenal..

Anonymous said...

road show apaaa...??

AMK nak cakap apaaaa...??

Pi buat road show depan mahkamah lah, bila kes liwat di bicarakan.

Nama pun 'ROAD SHOW LIWAT'. Ada vidio kah, itu barang masuk dalam punya?. Itu vidio tunjuk kaloo.. ha orang boleh datang ramai lah...

Anak Lenggong said...

Nak hadir camner..pulus tak dibagi..kah kah kah...kalau nak banyak yang hadir buat la konsert tunjuk bontot..mesti ramai punya yang datang...

Anonymous said...

Waduh! kesiannya.....150 aje? nampaknya species Keldai pun dah semakin pupus.


ice.

Jeffry said...

SLM BRO..AISEYMAN INGATKAN BERDUYUN2 YG DTG HEHEH. RAKYAT X SANGGUP KENE TIPU LG BROO!

Anonymous said...

Kt tempat aku ,Kota Damansara pun sama .Balik2 muka hindu pariah Samarasah IFC....tak ada orng nak layan...tak tau lebai mangkuk mana yang datang!!!adalah tak sampai 100 orang .Gedebuk gedebak...pukul 9 mlm dah tutup kedai....orang dtg nak teguk gerai pak lebai aje....