Wednesday, February 17

Menghalalkan Gay

50 ahli parlimen Australia yang cuba masuk campur urusan mahkamah di negara kita di ketuai oleh Michael Danby. Danby adalah seorang pejuang gay dan lesbian di Australia.

Danby adalah ahli parlimen Port Melbourne, mewakili parti Buruh. Port Melbourne mempunyai penduduk gay dan lesbian serta yahudi yang paling ramai di Australia. Danby menang kerana sokongan dari puak gay dan lesbian di Australia.

Danby cenderung untuk memperjuangkan dasar pro Gay di Australia. Dia pernah mengkritik hebat pentadbiran John Howard yang langsung tidak pro gay dan lesbian.

Bagi Danby kumpulan homoseks wajar menerima layanan yang serupa seperti mana lelaki atau wanita lain. Mereka juga mempunyai hak untuk memadu kasih dan tidak wajar disekat kemahuan nafsu mereka walaupun ianya diluar tabiie. Pendeknya hubungan gay dan lesbian perlu dihalalkan oleh undang-undang.

Maka kita tidak hairan lah raja Liwat negara ini di sokong hebat oleh Danby. Danby rupanya nak menjadikan Malaysia sebagai negara seks bebas dan negara persinggahan gay dan lesbian di rantau sebelah sini. Ada baiknya juga blogger x-pkr dapat mendedahkan net work raja liwat di luar negara supaya rakyat tahu rupanya network kaum Nabi Lut ini berada diseluruh negara termasuk Malaysia.

No comments: