Thursday, March 18

Anwar Cabut ke Luar Negara

Hero hindustan Anwar Ibrahim keluar negara malam tadi setelah dibelasah teruk di Parlimen petang semalam oleh bekas rakan rapatnya YB Zahrain.

YB Zahrain semalam buka pekung Anwar yang sangat memalukan mengenai cita-cita rampasan kuasa 16 September 2008.

Sementara itu YB Khalid Samad Shah Alam mempertahankan Anwar. Khalid menyebut, pemimpin PR memang sengaja menipu untuk memberikan 'mindset yang betul' kepada ahli-ahlinya.

Apa maksud 'mindset yang betul' tidak dihuraikan pula oleh Khalid. Kalangan rakyat pula berpendapat ini lah perlaksanaan konsep 'the end justify the means' - matlamat menghalalkan cara. Maknanya PR akan melakukan apa sahaja untuk 'merampas' kuasa mandat rakyat termasuk menipu pemimpinnya, ahlinya atau rakyat.

Sementara itu pula YB Zahrain Hashim (Bebas - Bayan Baru) baru selesai ucapan membahas di Dewan Rakyat. Tatkala membelasah PR dan bekas bossnya Anwar, nampaknya apa yang disampaikan oleh Zahrain adalah tepat sehingga menyebabkan Anwar cabut lari keluar negeri malam tadi.

Mungkin kini Anwar merasakan 'kemaluannya' yang sangat besar ditelanjangkan oleh orang yang tahu isi 'seluar dalamnya'.

1 comment:

Anonymous said...

DSAI disyorkan pergi jumpa DR tukar wajah baru.Tembelang dah ditelanjangkan.Pak turut2 PR apa sudah dgn idola kamu.Semua orang dah tau bertapa kemaruk perangai idola PR.