Thursday, March 4

PAS word nya MOKHTAR

Mungkin petanda jelas menunjukkan hayat Pkr semakin pendek dalam politik tanah air kita. Satu demi satu MP dan ADUN mereka keluar dari cengkapan 'kuku besi' mereka yang cuba berlagak seperti Firaun kecil.

Meminjam kata 'firaun kecil dari YB Zulkifli Nordin, kita dapat membayangkan betapa pimpinan parti itu sedang bergelut dengan percakaran dalaman yang sangat hebat. Ini sangat memualkan rakyat.

Dengan termuntahnya Adun Pelabuhan Klang, MP Bayan Baru, MP Nibung Tebal dan MP Bagan Serai dari mulut firaun kecil ini maka merdekalah MP-MP ini. Mereka terbang bebas bagaikan burung layang-layang meraikan kemenangan masing-masing dari ketua mereka yang durjana.

Bukan satu yang membebaskan diri tetapi sudah enam. Ini tidak termasuk dengan Bukit Selambau dan Penanti yang berjaya dijerat semula oleh firaun kecil yang mencengkam ganas.

Manakala 12 orang MP semalam masih kuat berpadu untuk mempertahankan firaun kecil, namun kami nak ucap tahniah kepada 7 dari kalangan mereka yang bijak berlakon dihadapan kamera. Yang 7 ini sedang melayari bahtera lakonan yang nantinya akan memberikan tikaman yang lebih dalam dalam krisis kepimpinan Pkr.

Tahniah diucapkan kepada Datuk Salehuddin mantan SUA Pkr yang licik bermain dalam padang yang penuh selut dan belut yang sangat licin.

Punca nya sangat sadis kerana mu KY JELLY. Rakyat sudah muak dengan permainan politik yang melampau. Rakyat kini sudah tahu PAS word nya, kalau bukan MOKHTAR siapa lagi. Rakyat tidak bisa ber CIFUT lagi !

No comments: