Friday, April 9

Anwar jumpa Pelobi Yahudi bincang Hulu Selangor ?

Ada sumber memberitahu kami, Anwar telah berjumpa pejuang unggul Yahudi beberapa hari yang lalu. Tak jauh. Mereka bertemu di ibu negara, Kuala Lumpur.

Pertemuan Anwar dengan dengan Hans Van Baalen, Presiden Liberal International boleh di lihat sebagai pertemuan strategik. Ia mengatur Agenda seterusnya bagaimana hendak menabalkan Anwar sebagai Perdana Menteri Malaysia agar agenda umat Yahudi boleh di laksanakan dinegara ini.

Bukanlah rahsia umum bahawa Yayasan seperti Konrad Adenauer Foundation (KAF) dan Friedrich Naumann Foundation (FNF) merupakan yayasan yang sangat berpengaruh di German yang sangat pro kepada gerakan yahudi antarabangsa. KAF dan FNF merupakan sekutu rapat Anwar sejak berpuluh- puluh tahun yang lalu.

FNF telah menaja kehadiran Van Baalen di Kuala Lumpur dalam syarahan perdana mengangkat Agenda Yahudi. Syarahan ini mengumpulkan ahli akademik dan berpuluh-puluh aktivist gerakan liberalisasi seluruh negara.

Apa yang Anwar-Van Baalen bincangkan ? Ambil penasihat Yahudi untuk menang di Hulu Selangor ? Kalau Yusof Al Qardawi tahu perkara ini tentu dia amat sedih !

sumber ; AIDC

No comments: