Friday, May 28

Nurul Izzah setaraf Vell Paaria

Surat terbuka Warisan kepada Nurul Izzah menerima komen pembaca penjaga waktu -Kalau kerturunn nya tidak baik akn keluar kerturunan yg tidak baik juga buat macam mana pun keluar nya tidak baik Nurul Izaah ada lah perwaris baka yg tidak baik tu dulu keluarga kamu telah banyak mengaibkan org sekarang keluarga kamu telah diaibkan itu adalah pembalasan dari allah jangan mengheret rakyat dalam persolan kes liwat bapa kamu,kamu pasti tahu kalau nama nya anak pasti tahu apa perbuatan bapa kamu cari lah dan siasat lah dengan cara kamu adakah betul atau tidak kamu tahu sendiri apatah lagi ibu kamu tentu dia lebeh arif lagi tentang bapa kamu setiap perbuatan bapa kamu bolih dirasai ibu kamu cukup lah keluarga kamu membohongi rakyat malaysia demi sempati bapa kamu yg telah melakuan perbuatan yg keji lagi di hina oilh allah dan para nabi.

Ada benar juga tempikan Ezam kepada Izzah yang masih muda. Beliau masih muda, tidak tahu banyak serta hanya menjadi alat kepada bapanya yang bernafsu besar. Sama seperti S. Vell Paari membela Samy Vellu w/pun terang-terangan bapanya tidak betul. baca seterus tulisan X-PKR di sini.

Ada seorang panglima Ezam yang paling berani. Nama manusia berani ini SD Johari. Sd johari nyawanya pernah hampir melayang sebanyak 2 kali gara-gara anwar. Pertama di prk indera kayangan. Kedua sewaktu pru negeri sarawak. Baca seterusnya tulisan GAP di sini.

Jika "diperalakan" demi agama, bangsa dan negara untuk menegakkan kebenaran, apa pula kita nak takut sekiranya kita dihina dan dicaci??? Kerana dalam menegakkan kebenaran jika ditakdirkan kita gugur sekalipun, syahid adalah ganjarannya... lihat BUMIYANG pula menulis di sini.

Nurul Izzah kena faham, zaman menipu, mendustai, memperalatkan dan memperkosa serta meliwat rakyat sudah berakhir. Zaman sudah berubah.

Dia adalah pemimpin wanita yang sudah menopause idealisme sebelum umurnya. Semuanya akibat kerana menjadi barua kepada bapanya yang diktator, bernafsu besar, tamak dan halobi yang sangat luar biasa. Dia pemimpin elite bangsawan melayu kelas Vell Paaria.

1 comment:

Wake UP! said...

Kalau tinggal serumah dengan Anwar, masakan tak pernah ternampak bapaknya itu melakukan kerja pembontotan.

Masakan Wan Azizah tak pernah menceritakan keperitan hatinya kerana hobi pelik suaminya itu kepada anaknya?

Aku tak percaya. Aku percaya Nurul Izzah tau, tapi sebab tamakkan duit dari Yahudi sanggup jual negara.

Jesus Christ is not the same as Allah.