Friday, October 22

Live dari PWTC - PWTC jadi masjid

Sangat lain tahun ini. Islam bukan sekadar di sebut, tetapi di perjuangkan dan dilaksanakan.

Terima kasih DS Najib yang peka dan mengarahkan tingkat 4 PWTC di jadikan masjid untuk menunaikan solat jumaat tengahari tadi. 25 tahun sudah Umno bersidang dalam PWTC. Sebelum nya, perwakilan solat jumaat di Kg Baru atau di masjid negara atau disurau kecil pwtc.

6 comments:

ISAC said...

Salam,
Gambar masjid PWTC tuan, kawan nukil sekeping dan posting tuan ini kawan linkkan...dangan posting kawan; http://bumiyang.blogspot.com/2010/10/solat-jumaat-di-pwtc-sah-atau-tidak.html

Anonymous said...

Apa komen MAZA? Boleh ke tak?

Panglima Perang Cyber said...

bro pinjam gambar....tq

SHIAR ISLAM said...

Alhamdulillah dan Terimakasih kita ucapkan kepada DS Najib Tun Abd.Razak atas usahanya telah menjadikan Aras 4 PWTC, sebagai tempat Solat Jumat, bagi ahli, penyokong UMNO dan ummat Islam.

Kita do'akan semoga Allah SWT melindungi beliau dari segala fitnah, dan segala usahanya yang baik dan diredhai Allah SWT, akan memperoleh kejayaan, amin ya Rabbal'alamin.

SHIAR ISLAM said...

Kita do'akan semoga segala usaha yang baik dan diredhai Allah, yang dilaksanakan oleh DS Najib Tun Abd.Razak akan membawa berkah dan kejayan baginya, amin ya Rabbal 'alamin.

SHIAR ISLAM said...

Saya yakin dan percaya jika seluruh ahli UMNO, dimanapun mereka berada, terus meningkatkan amal bakti mereka, seperti DS Najib Tun Abd.Razak, untuk kepentingan dunia dan akhirat, Insya Allah, UMNO akan mencapai kejayaan dalam semua bidang, dunia dan akhirat. Amin ya Rabbal 'alamin.