Friday, October 1

WASPADA - gaduh besar pada 2, 3 Oktober
Pkr Cabang-Cabang di Selangor akan mengadakan MATC dan Pemilihan Cabang pada 2, 3 Oktober Sabtu dan Ahad ini. Gaduh besar dijangka akan berlaku dibeberapa cabang yang hangat dan sengit perebutan jawatan ketua cabang.

Sabtu dan Ahad lepas merupakan mimpi ngeri anwar di Selangor. Dia cepat-cepat larikan diri ke Jakarta bila dengar kat cabang Selangor gaduh sakan.

Antara yang akan bermesyuarat Sabtu ini adalah :
Kelana Jaya
Puchong
Serdang
Sabak Bernam
Sungai Besar
Hulu Selangor

Dan yang akan bermesyuarat Ahad ini pulak :
Tanjong Karang
Kuala Selangor
Selayang
Gombak
Ampang
Pandan
Hulu Langat

Semua kem-kem calon ketua cabang khabarnya telah memasang bodyguard masing-masing dari beberapa kumpulan gangster. Mereka dah sediakan payung sebelum hujan.

Mereka tak mahu jadi mangsa macam Kotappan Kota Raja yang kena belasah free tanpa melawan.

4 comments:

Megat Alam Gempita said...

Insya Allah akan ada perang besar berdarah-darah, tapi macam biasa si batak Nasution dah ada 'denial script' untuk salahkan UMNO, BN, Perkasa. Tengok jer la.

Anonymous said...

Kepada pengundi cabang PKR dinasihatkan supaya sarapan dan minum dulu untuk memberi tenaga seperti minum todi,vodka,beer,wiski dan samsu kepada yang tak mampu bagi memeriahkan mesyuarat cabang PKR..selamat mengundi

Anonymous said...

biasale tu..bila ada masalah lari le dia..kan zulkifli nordin dah cakap...itu pun pkr ni masih nafikan......

bodoh betul le melayu pkr ni...

Anonymous said...

salam,

diorang bergaduh besar macam mana pun tak jadi kudis pada penasihat umum kerana dia tak ada di tempat2 kejadian. dia tidak perlu bertanggungjawab kerana balaci2nya akan menyalak2 menyalahkan orang umno jika perkara yg sama berlaku....

alangkah mudahnya menjadi menjadi ahli biasa pkr, senang lagi menjadi punahsiat pkr , ...