Tuesday, November 9

Akhirnya Zaid buka pekung Anwar

Dengan nada cukup sinis dan sambil tertawa dalam PC pagi ini Zaid Ibrahim berkata ANWAR IBRAHIM ADA MASALAH PERIBADI.... (tanpa menyebutnya).

Walaupun sudah menjadi rahsia umum tentang masalah peribadi Anwar, namun tidak ada pimpinan kanan Pkr yang berani berkata benar tentang isu personaliti Anwar ini.

Bila sepremo Zaid sudah buka mulut seluk seluar dalam anwar maka sudah terang lagi bersuluh lah kisah password "Mokhtar" dan K-Y Jelly. Setidak-tidaknya Zaid adalah manusia yang berprinsip yang berpegang kepada kebenaran.

Zaid juga bukan pemimpin yang berpegang kepada pengaruh Machiavelli - Matlamat Menghalalkan Cara. Syabas Zaid, berani kerana benar !

1 comment:

Anonymous said...

KAH KAH KAH ZAID,90% RAKYAT MALAYSIA YAKIN YANG ANWAR TU ORANG YANG BERMASALAH,DAN YAKIN DIA KAKI JUBOQ HANG PI DOK TEBIANG BUAT PA.

KAH KAH KAH ZAID ZAID HANG PUN BINGAI JUGA, HANG BERPOLITIK CARA HANG SENDIRI MANA BOLEH ,INI MALAYSIA BANYAK KAUM. ADA PERKARA BENAR TAK BOLEH CAKAP TERANG TERANG. HANG JANGAN IKUT KEPALA HANG SAJA.KALAU ORANG TAK SETUJU PANDANGAN HANG ,JANGAN NAK KATA ORANG TAK BETUL.HANG PUN BUKAN BETUL SEMUA .,

RAMAI PUN RAKYAT MALAYSIA YANG TAK SUKA CARA HANG.DAN ADA YANG TAK SUKA HANG PUN. ELOKNYA HANG TUMPU PADA PERNIAGAAN SAJA TAKYAH DOK SEBOK NAK BERPOLITIK.ADA DUIT BANYAK BANTU KERAJAAN UNTUK MANTAPKAN PARTI UMNO BN. KAH KAH KAH, ZAID ZAID INGAT KA HANG CERDIK RUPANYA ----........PIAANNG.